De camping

Het schiereiland Walcheren, dat tot een van de mooiste eilanden van Zeeland behoort, heeft tussen Vlissingen en Zoutelande het zonnigste plekje van Nederland. Hier ligt Camping Duinzicht uniek gesitueerd op loopafstand van strand, zee en duinen.

Een vakantie bij camping Duinzicht is altijd goed geregeld. Een zorgeloos verblijf boekt u bij ons.

Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van alle gemakken, zoals elektra (10 ampére), riolering, CAI en WiFi (Beperkt Gratis / KPN-Hotspots).
Ruimte en privacy vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij ruime, goed afgebakende kampeervelden aan. Verder is de camping goed beschut door middel van mooie houtsingels. Natuurlijk zijn er uitstekende sanitaire voorzieningen, waarbij een chemisch toilet, een wasserette en babyruimte niet ontbreken.

Kom kamperen op camping Duinzicht   Ruime kampeerplaatsen op camping Duinzicht

Camping Duinzicht geeft u ook volop de gelegenheid tot uitstapjes in de directe omgeving.
De unieke duinpartijen rondom Dishoek waar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een "echte" vakantie. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, surfen etc. behoren tot de vele mogelijkheden.

Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken. Ook zijn Vlissingen en Middelburg een bezoek meer dan waard. Middelburg kent o.a. vele monumentale gebouwen ook te zien in "Familiepretpark Mini Mundi". Vlissingen heeft o.a. een unieke boulevard,
de maritieme attractie "Het Arsenaal" en de "Reptielen zoo "Iguana".

Op onze camping zijn honden (mits aangelijnd) toegestaan.

Zon, zee en strand Bezoek Walcheren   De jachthaven van Vlissingen


In de meivakantie en in het hoogseizoen is een recreatieteam aanwezig.
Zij organiseren leuke activiteiten voor de jeugd zoals knutselen, voetbal, volleybal, dropping en survival.

Kamperen in Zeeland   Ruime kampeerplaatsen op een rustige camping